MultiSport

Ktoś

MultiSport

Post autor: Ktoś »

Benefit, przedstawił dla nas propozycję korzystania z karty multisport, szczegóły w załączniku
Ciotka Dobra Rada

Re: MultiSport

Post autor: Ciotka Dobra Rada »

Brzmi sensownie. Jest nad czym myśleć :-)
Kurka Wodna

Post autor: Kurka Wodna »

Trzeba chętnych do tego.
smerfetka

Post autor: smerfetka »

Oby dużo ludzi się zgłosiło, bo oferta przyzwoita,jeśli dyrektor zgodzi się na dofinansowanie tego.
Ktoś

Post autor: Ktoś »

Oferta, taka sobie - znam firmy gdzie pracuje kilkanaście osób ,a ceny zaproponowali im takie jak nam :(
Kolejna sprawa dajmy na to, że na dzień dzisiejszy chętnych byłoby 30 osób i cena powiedzmy 150zł to jak powiedzmy za pół roku chętnych byłoby 160 osób to cena niestety zostaje bez zmian 150 zł gdyż podpisywana umowa jest na samym początku, wiec lepiej byłoby gdyby na samym początku było jak najwięcej osoby by wynegocjować jak najlepsza warunki.
Kwota powiedzmy 150 to dużo i mało, zwykły karnet na siłownie open to trzeba liczyć 100zł, a do tego jakiś basen, sauna czy np:. squash i okazuje się, że nie jest to wygórowana kwota - jak również nie jest zobowiązany by chodzić w to samo miejsce, gdyż karta obowiązuje w całym kraju, w bardzo dużej ilości obiektów.
Wiem, że finansowanie przez pracodawcę może się odbywać z ZFŚS (z którego mamy wypłacane "grusze") - więc jeżeli ktoś chciałby dostać mniejsza grusze i dofinansować sobie z tego tytułu daną kartę, to myślę że jest to do zrobienia - trzeba by się dowiedzieć jak to u nas wygląda i nie było by gadki że ja nie chce karty i jestem stratny bo ten co chce ma dopłacane, po prostu by taki ktoś miął pomniejszona "grusze" o kwotę dopłaty do karty.
Tak sobie myślę, takich firm jak Benefit jest kilka jak np:. FitProfit - jako, że jesteśmy instytucją budżetową, to może dało by się zorganizować przetarg? - najtańszy wygrywa :D
Ciotka Dobra Rada

Post autor: Ciotka Dobra Rada »

Tak więc trzeba szukać dalej czegoś lepszego. Kto ma informacje niech zamieszcza. W końcu ma to służyć naszemu zdrowiu,a nie powodować niepotrzebne nerwy.
ODPOWIEDZ